skip to Main Content
Levering in Nederland en BelgiëOfficieel UEFA speelschema altijd vooraf een GRATIS proef

Retourbeleid

100% tevredenheidsgarantie

Wij als speelschemabestellen.nl willen natuurlijk dat jij een gelukkige klant bent.

Ondanks onze uiterste zorg om alles zo perfect mogelijk te produceren en af te leveren, kan het zijn dat je niet tevreden bent.
Als wij onze beloftes niet zijn nagekomen ten aanzien van de kwaliteit (het product heeft overduidelijke materiaal- of fabricagefouten) of de door jou gekochte goederen vertonen gebreken, dan kun je ons hiervan op de hoogte brengen door het ordernummer, een korte uitleg van jouw klacht plus een foto te sturen naar de klantenservice via info@speelschemabestellen.nl

Ons supportteam is beschikbaar van maandag t/m vrijdag gedurende kantooruren.
Buiten kantooruren kunnen wij geen snel respons garanderen.

Wij zoeken dan samen naar een passende oplossing.

Herroepingsrecht

Wij zijn wettelijk verplicht je op het volgende te attenderen.

Het herroepingsrecht houdt in dat je altijd het recht hebt om de koopovereenkomst, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen te herroepen (oftewel de aankoop te annuleren).
De herroepingsperiode begint vanaf de dag dat de bestelling is bezorgd.

Uitzondering herroepingsrecht

De wet geeft ook uitzonderingen op het herroepingsrecht. Een van deze redenen is als er sprake is van maatwerk. Omdat wij enkel maatwerk producten leveren (een door jou gespecificeerde opdracht) is herroeping helaas niet mogelijk. In het online aankoopproces zullen we je hierop duidelijk attenderen. Na betaling is jouw bestelling dan ook definitief.

Back To Top