skip to Main Content
Levering in Nederland en BelgiëOfficieel UEFA speelschema altijd vooraf een GRATIS proef

EK bureaustaander

Categorie:

177,003,100,00

Onze WK bureaustaander heeft de volgende specificaties:

  • Beschikbaar in Oranje- en UEFA-uitvoering
  • gesloten eindformaat: 7,5 x 7,5 x 21 cm
  • open formaat: 21 x 31 cm
  • bedrukking: 1-zijdig in full colour
  • papier: 300 grams
  • afwerking: gerild en geplakt
  • levertijd: Binnen 7 werkdagen na akkoord op proef

177,003,100,00

KEUZE MAKEN
Wissen
Dit product wordt binnen 7 werkdagen geleverd.

Wij staan voor je klaar

Live chat
Direct Contact
Telefonisch contact
088 0101900

EK bureaustaander

Met een paar klikken bestel je via speelschemabestellen.nl een originele EK bureaustaander. Hoe verrassend laat je de kantoortuinen en bureaus van je relatie er uitzien in de maanden juni en juli als ze getooid worden met dit vrolijke vierkante relatiegeschenk? Je kunt kiezen tussen het officiële UEFA-ontwerp of de bekende Oranje-variant.

 Het uiterlijk van de EK bureaustaander

Het paginaformaat per zijde is 7,5 x 21 cm. Doordat ze vierkant zijn, kunnen ze dubbelgevouwen worden. Plat liggend kun je er gemakkelijk op schrijven. Alle standen en pools zijn zo eenvoudig bij te houden.

Ook is er ruimte voor bedrijfslogo en bedrijfsgegeven of een opvallende pay-off. Hiermee heeft de beroepsmarketeer maar ook de ZZP-er die zijn klant van een aardigheidje wil voorzien en het EK voetbal in Europa hiervoor wil aangrijpen om eens goed op de kaart te komen, een uniek artikel, wat veel en intensief door de ontvanger gebruikt zal worden. Ook de sportvereniging die haar leden eens wil verrassen kan met de EK bureaustaander een leuk artikel weggeven.

 Extra EK voetbal artikelen

De EK-bureaustaander bestel je via onze shop Speelschemabestellen.nl. Naast deze originele zuilen tref je hier ook originele horeca artikelen aan zoals bierviltjes.

Een leuke aanvulling op de EK bureaustaander zijn de folders en posters. De posters in combinatie met de infostandaards vormen een mooi pakket voor bureau en kantine.

Alle items kunnen we voorzien van bedrijfslogo en bijbehorende adresgegevens. Bekijk ze, bereken snel en eenvoudig je prijs en bestel je artikelen via Speelschemabestellen.nl

 Vragen? Contact!

Kleur je omgeving oranje en bestel snel. Meer weten over bijvoorbeeld verzenden en personaliseren? Neem dan contact met ons op of laat onderaan de pagina je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Back To Top