skip to Main Content
Levering in Nederland en BelgiëOfficieel UEFA speelschema altijd vooraf een GRATIS proef

EK bierviltjes

Categorie:

135,001,360,00

Onze bierviltjes hebben de volgende specificaties:

  • uitvoering: beschikbaar in Oranje- en UEFA-versie
  • formaat: rond ø 10 cm
  • bedrukking: 2-zijdig in full colour
  • papier: 0,9 mm dubbelzijdig wit gedekt karton
  • levertijd: binnen 7 werkdagen na akkoord op proef

135,001,360,00

KEUZE MAKEN
Wissen
Dit product wordt binnen 7 werkdagen geleverd.

Wij staan voor je klaar

Live chat
Direct Contact
Telefonisch contact
088 0101900

EK bierviltjes bestellen

De EK bierviltjes zijn weer te bestellen. Ook voor andere Oranje artikelen zit je goed bij ons. Via onze webshop speelschemabestellen.nl kun je de originele EK bierviltjes bestellen. Een echte horeca eye-catcher. Natuurlijk kennen ze een oranje uiterlijk, ingebed in een kleurenpalet wat past met het aankomende EK, en ze zijn rond. Zo ver de voorspelbare kenmerken. Maar ze hebben ook unieke spel-kenmerken.

Kenmerken bierviltjes

De EK bierviltjes hebben 2 verschillende kanten. Kant A kan gebruikt worden voor bedrijfslogo of een eigen beeldkenmerk. De andere kant kan gebruikt worden om te poolen. Een leuk wedstrijdelement wat sfeer verhogend werkt, de betrokkenheid bij het voetbal stimuleert en de mogelijk geeft om kort voor de wedstrijd nog je voorspelling te geven.

Andere EK voetbal artikelen

De EK-bierviltjes zijn te bestellen in onze webshop.

Ook in de shop nog meer B to B tools en gave artikelen die je kunt inzetten als spannende basis voor wedstrijden, pools en weddenschappen binnen bijvoorbeeld bedrijven en sportverenigingen. Folders, posters of bureaustaanders? Alles kan voorzien worden van bedrijfslogo en bijbehorende adresgegevens. Kies je ontwerp, bereken de prijs en bestel je artikelen via speelschemabestellen.nl

 Vragen? Contact!

Kleur je omgeving oranje en bestel snel. Meer weten over bijvoorbeeld verzenden en personaliseren? Neem dan contact met ons op of laat onderaan de pagina je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

 

 

Back To Top