skip to Main Content
Levering in Nederland en BelgiëOfficieel UEFA speelschema altijd vooraf een GRATIS proef

A3 poster (29,7 x 42 cm)

Categorieën: , ,

95,001,085,00

Onze posters hebben de volgende specificaties:

  • uitvoering: beschikbaar in UEFA- en Oranje-versie
  • formaat ongevouwen: A3 (29,7 x 42 cm)
  • optie: formaat kruisslag vouwen naar A5 (14,8 x 21 cm)
  • bedrukking: standaard 1-zijdig in full colour
  • papier: 135 grams mat MC
  • levertijd: binnen 7 werkdagen na akkoord op proefdruk

95,001,085,00

KEUZE MAKEN
Wissen

Dit product wordt binnen 7 werkdagen geleverd.

Wij staan voor je klaar

Live chat
Direct Contact
Telefonisch contact
088 0101900

EK speelschema 2021

Het EK speelschema 2021 voor het Europees kampioenschap is nu te bestellen! Je kunt kiezen kiezen tussen drie ontwerpen. Het officiële UEFA-ontwerp, ons eigen Oranje-ontwerp of voor die van de Rode Duivels. Bij alle ontwerpen is er ruimte voor je bedrijfslogo. Zo is dit de komende maanden het ideale relatiegeschenk.

Het EK speelschema is te bestellen in de maten A3, A2 en A1. Ook kun je de posters eventueel laten vouwen zodat ze handig kunnen worden uitgedeeld of verstuurd.

Marketingmogelijkheden met EK speelschema 2021

Het EK speelschema 2021 is standaard 1-zijdig in full colour gedrukt. Alle wedstrijden, data, tijden en locaties in één overzichtelijk beeld. Ook is er voldoende ruimte voor het invullen van uitslagen en standen.
Ben je die creatieve marketeer? Gebruik dan de blanco achterkant voor een actie, een productenoverzicht of presenteer hier je bedrijfsboodschap. Personaliseer de EK poster door het plaatsen van je bedrijfslogo en de bedrijfsgegevens.

Nog meer EK voetbal producten

Het EK speelschema 2021 bestel je in onze webshop Speelschemabestellen.nl Hier kun je ook terecht voor andere gave B2B tools. Zoek je een overzichtelijke bureaustaanders voorzien van je logo? Of bierviltjes of folders? Kies je ontwerp, bereken de prijs en bestel ze via Speelschemabestellen.nl.

Vragen? Contact!

Kleur je omgeving oranje en bestel snel. Meer weten over bijvoorbeeld verzenden en personaliseren? Neem dan contact met ons op of laat onderaan de pagina je telefoonnummer achter zodat wij je binnen twee uur terug kunnen bellen.

Back To Top