skip to Main Content
Levering in Nederland en BelgiëOfficieel UEFA speelschema altijd vooraf een GRATIS proef

A7 folder wikkelvouw

Categorie:

112,00700,00

Onze minifolder heeft de volgende specificaties:

  • uitvoering: beschikbaar in oranje- en UEFA-versie
  • gesloten eindformaat: 9,8 x 7,5 cm
  • open formaat: 9,8 x 29,7
  • bedrukking: 2-zijdig in full colour
  • papier: 170 grams mat MC
  • afwerking: gevouwen geleverd
  • levertijd: binnen 7 werkdagen

112,00700,00

KEUZE MAKEN
Wissen
Dit product wordt binnen 7 werkdagen geleverd.

Wij staan voor je klaar

Live chat
Direct Contact
Telefonisch contact
088 0101900

EK folder zakformaat bestellen

Wil jij deze zomer je EK speelschema altijd op zak hebben? Dat kan met de handige zakformaat folder van speelschemabestellen.nl. De wikkelvouw folder heeft 8 pagina’s met een A7 formaat.

De EK folders van Speelschemabestellen.nl kennen verschillende versies. Variërend van 6 tot 16 pagina’s. Ze kennen een gevouwen formaat van A7 of A6. Je herkent ze altijd en overal. Ons concept is herkenbaar, kent veel invulmogelijkheden, is altijd overzichtelijk en heeft een basis met vrolijke kleuren. Met, hoe kan het anders, sterke oranje accenten.

Marketingmogelijkheden met EK folders zakformaat

Deze zomer hebben je klanten, relaties en medewerkers jou letterlijk in hen binnenzak tijdens het EK voetbal. Een maand lang staat jou bedrijfslogo op de voorgrond van jou klanten en relaties, maximale exposure bij Oranjefans!

Wil je als creatieve marketeer meer? Gebruik dan de 16 pagina versie. Hier is ruimte voor je bedrijfsboodschap, productpresentatie of bedenk en presenteer een spel of gimmick. Communiceer je zomeractie met de EK folder. Alle versies kennen de mogelijkheid tot personaliseren door het prominent plaatsen van bedrijfslogo en de bedrijfsgegevens.

Andere EK voetbal artikelen

De EK-folders bestel je in onze webshop Hier koop je je B to B tools, de klantenbinders voor de horeca, en vind je gave artikelen die je kunt inzetten als spannende basis voor wedstrijden, pools en weddenschappen binnen sportverenigingen. Posters, bureaustaandersbierviltjes? Kies een ontwerp, bereken de prijs en bestel ze via speelschemabestellen.nl

Vragen? Contact!

Kleur je omgeving oranje en bestel snel. Meer weten over bijvoorbeeld verzenden en personaliseren? Neem dan contact met ons op of laat rechts aan de pagina je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

 

 

 

Back To Top