skip to Main Content
Levering in Nederland en BelgiëOfficieel UEFA speelschema altijd vooraf een GRATIS proef

A6 folder wikkelvouw

Categorie:

161,00945,00

Onze minifolder heeft de volgende specificaties:

  • uitvoering: beschikbaar in Oranje- en UEFA-versie
  • gesloten eindformaat: 10,5 x 14,8 cm
  • open formaat: 14,8 x 42
  • bedrukking: 2-zijdig in full colour
  • papier: 170 grams mat MC
  • afwerking: gerild, gevouwen naar eindformaat
  • levertijd: na akkoord binnen 7 werkdagen

161,00945,00

KEUZE MAKEN
Wissen
Dit product wordt binnen 7 werkdagen geleverd.

Wij staan voor je klaar

Live chat
Direct Contact
Telefonisch contact
088 0101900

EK folder bestellen

De EK folders van Speelschema.nl kennen verschillende versies. Variërend van 6 tot 16 pagina’s. Ze kennen een gevouwen formaat van A7 (minifolder) of A6. Je herkent ze altijd en overal. Ons concept is herkenbaar, kent veel invulmogelijkheden, is altijd overzichtelijk en heeft een basis met vrolijke kleuren en kent dit jaar uiteraard een hoog Europees gehalte. Met, hoe kan het anders, sterke oranje accenten.

Marketingmogelijkheden met EK folders

De EK minifolder kent een 2-zijdig beeld. Daar staat alle voetbalinfo overzichtelijk bij elkaar. Wedstrijden, tijden en locaties. Er is ruimte voor het invullen van uitslagen en standen. Wil je als creatieve marketeer meer? Gebruik dan de 16 pagina versie. Hier is ruimte voor je bedrijfsboodschap, productpresentatie of bedenk en presenteer een spel of gimmick. Communiceer je zomeractie met de EK folder. Alle versies kennen de mogelijkheid tot personaliseren door het prominent plaatsen van bedrijfslogo en de bedrijfsgegevens.

Diverse soorten folders

De EK folder kun je krijgen in verschillende formaten en verschillend aantal pagina’s. De medium folder heeft een paginaformaat van en een omvang van 16 pagina’s. Daarnaast kennen we de A6 EK folder met 6 pagina’s en een met 8 pagina’s A7 formaat, EK minifolder.

Andere EK voetbal artikelen

De EK-folders bestel je in onze webshop Speelschemabestellen.nl. Hier koop je je B to B tools, de klantenbinders voor de horeca, en vind je gave artikelen die je kunt inzetten als spannende basis voor wedstrijden, pools en weddenschappen binnen sportverenigingen. Posters, bureaustaanders of bierviltjes? Kies een ontwerp, bereken de prijs en bestel ze via speelschemabestellen.nl

Vragen? Contact!

Kleur je omgeving oranje en bestel snel. Meer weten over bijvoorbeeld verzenden en personaliseren? Neem dan contact met ons op of laat onderaan de pagina je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

 

 

Back To Top