skip to Main Content
Levering in Nederland en BelgiëOfficieel UEFA speelschema altijd vooraf een GRATIS proef

A6 folder trappenvouw

Categorie:

180,001,160,00

Onze 8-pagina folder heeft de volgende specificaties:

  • gesloten eindformaat: 10,5 x 14,8 cm
  • open formaat: 14,8 x 42
  • bedrukking: 2-zijdig in full colour
  • papier: 135 grams mat MC
  • afwerking: gevouwen geleverd
  • levertijd: Binnen 7 werkdagen

180,001,160,00

KEUZE MAKEN
Wissen
Dit product wordt binnen 7 werkdagen geleverd.

Wij staan voor je klaar

Live chat
Direct Contact
Telefonisch contact
088 0101900

EK folder bestellen

De EK folders van Speelschemabestellen.nl herken je altijd en overal. Ons concept is herkenbaar, kent veel invulmogelijkheden, is altijd overzichtelijk en nu te bestellen in een vrolijk Oranje-ontwerp.

Marketingmogelijkheden met EK folders

De EK folder wordt 2-zijdig bedrukt. Daar staat alle voetbalinfo overzichtelijk bij elkaar. Wedstrijden, tijden en locaties. Er is ruimte voor het invullen van uitslagen en standen. Wil je als creatieve marketeer meer? Communiceer je zomeractie met de EK folder. Alle versies kennen de mogelijkheid tot personaliseren door het prominent plaatsen van bedrijfslogo en de bedrijfsgegevens.

Andere EK voetbal artikelen

De EK-folders bestel je in onze webshop Speelschemabestellen.nl Hier koop je je B to B tools, de klantenbinders voor de horeca, en vind je gave artikelen die je kunt inzetten als spannende basis voor wedstrijden, pools en weddenschappen binnen sportverenigingen. Posters, bureaustaanders of bierviltjes? Kies een ontwerp, bereken de prijs en bestel ze via speelschemabestellen.nl

Vragen? Contact!

Kleur je omgeving oranje en bestel snel. Meer weten over bijvoorbeeld verzenden en personaliseren? Neem dan contact met ons op of laat onderaan de pagina je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.

 

 

Back To Top